BALENIE HOTOVÝCH JEDÁL TRENČÍN
Potraviny je možné baliť rôznymi spôsobmi podľa typu produktu, množstva a podmienok skladovania, ktoré je potrebné splniť. Pre každú potrebu existujú špeciálne baliace stroje na potraviny, ktoré môžu optimalizovať prácu, ušetriť čas a zaručiť bezchybné estetické výsledky. Balenie hotových jedál a ďalších potravinárskych výrobkov do misiek s následným zatavením vrchnej fólie k miske zabezpečuje ich ochranu a je veľmi rozšírené pre balenie pokrmov určených na okamžitú spotrebu.
Či už v reštauráciách, hoteloch, jedálňach alebo v potravinárskej prevádzke, proces manuálneho balenia hotových jedál môže byť časovo náročný. Jedným z najpopulárnejších spôsobov zvýšenia efektívnosti je použitie stroja na zatavovanie misiek ako súčasť prevádzkových procesov.
Prečo by sa mal nachádzať stroj na balenie hotových jedál aj vo vašej prevádzke?
- Znižujú náklady na výrobu: Hoci zriaďovacie náklady môžu byť vyššie, z dlhodobého hľadiska sú najvýhodnejšou voľbou a táto investícia sa Vám napokon vráti, pretože sa zníži čas strávený manuálnym balením každého jedla. Stroje najvyššej kvality si už napokon vyžadujú len minimálny zásah pracovníkov, a to len na uzavretie stroja a následného odobratie zatavených misiek.
- Sú hygienické: využitie týchto strojov významne znižuje pravdepodobnosť krížovej kontaminácie. Zavedenie týchto zariadení vám tak umožní efektívne, profesionálne a maximálne hygienicky zataviť misky s hotovými jedlami. Súčasne sa problémom, ako je nedokonalé utesnenie, ku ktorému môže dôjsť, keď sú jedlá v miskách zatavované manuálne.
- Kompaktný stroj, ktorý šetrí miesto: Ak hľadáte riešenie, ktoré vo vašom podniku nezaberie veľa miesta, máme v ponuke i zariadenia menších rozmerov, ktoré je možné uložiť i na pracovný stôl či iný povrch. I napriek ich kompaktnému dizajnu sú mnohé z našich modelov dostatočne výkonné a poradia si s rôznymi typmi misiek.
- Vnesú do vašej prevádzky vyššiu úroveň automatizácie a profesionality: S rastúcim podnikom rastie i produkcia, a následne aj požiadavky na automatizáciu výrobných procesov. Jedlá sú zabalené rýchlejšie, precízne a nedochádza k poškodeniu ich štruktúry či iných vlastností.